снимка pixabay86-годишен баща загуби живота си в стремеж да спаси този

...
снимка pixabay86-годишен баща загуби живота си в стремеж да спаси този
Коментари Харесай

86-годишен баща загуби живота си, за да спаси дъщеря си в канал

снимка pixabay

86-годишен татко загуби живота си в блян да избави този на 2--годишната си щерка. Инцидентът станал в канала Буде, Корнуол, пише Новини Лондон.

Семейството ѝ споделя, че тя ненадейно е изгубила надзор над инвалидния си скутер и е паднала в канала. Случайни жители също са скочили във водите на канала и са съумели да я извадят и да я откарат в болница. Сега тя се възвръща вкъщи.

Семейството на Лорънс сподели пред Би Би Си: „ Той беше предан на грижите за дъщеря си и последният му акт на обич като баща, беше да пожертва живота си, с цел да избави нейния. "

Изразяваме откровената си признателност към хората, които безкористно помогнаха за спасяването на живота й. Нашето семейство бихме желали да изкажем дълбоката си признателност за всички, които помогнаха. “

Говорител на полицията в Девън и Корнуол съобщи: „ Спешните служби бяха извикани в 17.20 часа към канала Бюд. Жена на 20 години е извадена от водата от притекли се на помощ хора и е откарана в болница с кола за спешна помощ. Мъж на  към 80 години е умрял на място. Неговите близки са осведомени.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР